We hebben een reeks aan materialen waarmee we ondersteuning kunnen aanbieden bij calamiteitenbestrijding en -beperking.

Bootje:
Een klein aluminium calamiteitenbootje voor het trekken/plaatsen van olie kerende schermen en/of olie absorberende worsten. Het bootje kan ook als tender functioneren tijdens een calamiteit. Het bootje wordt per trailer naar de locatie gebracht, zodat er snel gehandeld kan worden. Met ruim 8 jaar ervaring in de calamiteitendienst kunnen we ervaren assistentie aanbieden.

Pompen:
We hebben een breed assortiment aan pompen. Pompen die geplaatst kunnen worden als tijdelijke vervanger, zowel hydraulisch als elektrisch Pompen voor in EX zone (op lucht). Ook hebben we pompen in verschillende afmetingen beschikbaar voor bij een berging. Deze hebben we op 230/400v, diesel of lucht aangedreven.

Verlichting:
Verlichting kunnen we op verschillende manieren aanbieden, dit is mogelijk op gelijkstroom explosie veilig of op net spanning.

Generator:
Een externe voedingsbron is ook vaak gewenst op een calamiteit ten behoeve van verlichting, schaftwagen of pompen. Hiervoor hebben we een 12kva generator staan en op aanvraag kunnen we ook zwaardere exemplaren leveren.

Diensten Calamiteiten

Diensten Calamiteiten

Diensten Calamiteiten