TN services is voortgekomen uit liefde voor techniek.

Ik, Tom Nuij, ben opgegroeid met techniek. Een groot deel van mijn familie is in deze branche werkzaam geweest. Als kind ging ik regelmatig met mijn vader mee naar zijn werk op een olieraffinaderij. Van hem heb ik met de jaren heel veel geleerd.

Ik wilde iets met motorvoertuigen gaan doen. Daarom heb ik toen besloten om als motorfietsmonteur aan het werk te gaan, dat ging samen met een leerproject. Later is dat uitgegroeid tot een eigen motorwinkel en liefde voor de motorsport. Na verloop van tijd kwam ik erachter dat ik te veel bezig was op één locatie en voelde mij opgesloten.

Na er lang over nagedacht te hebben, ben ik als zzp-er aan het werk gegaan. Toen kwam ik al snel in contact met verschillende opdrachtgevers. Eén daarvan was Marpol Services, een leuk bedrijf gerund door leuke mensen. Er was al gauw een klik en werd mij een goede baan aangeboden aan als TD-er voor de vloot, het wagenpark en de installaties. Hier heb ik met veel enthousiasme gewerkt. Op verschillende locaties aan het werk en met techniek bezig zijn. Ik heb bij Marpol Services veel geleerd over de techniek en wet- en regelgeving betreffende de schepen. Echter ontbrak er voor mij gevoel nog één ding, het ondernemen. Met pijn in mijn hart heb ik de heren verteld dat ik ermee ging stoppen, na 8 jaar hebben wij onze wegen gescheiden.

Toen TN services door mij was opgericht, is Marpol Services mijn eerste klant geworden. Dat was voor mij een goed teken. Daarna volgden al snel een nieuwe reeks aanmeldingen van bedrijven, die geïnteresseerd waren in mijn diensten. Zo is het gekomen waar TN services nu is. Een professioneel en transparant bedrijf, waar ik met andere ondernemers samenwerk op projecten en waar duidelijkheid en kwaliteit voor een eerlijke prijs te verkrijgen is.

Over TN

Over TN

about-us_5Tom Nuij

EIGENAAR

Thomas Nuij
Eigenaar / Oprichter TN-services
info@tnservices.eu

about-us_5Susan Nuij-van den Berg

ADMINISTRATIE

Susan Nuij-van den Berg
Administratie
administratie@tnservices.eu