Verbouwing van MTS Antonia

De Antonia heeft dit jaar een hele modificatie ondergaan. Het schip was letterlijk rijp voor de sloop. De vraag van de klant was dan ook, of het haalbaar was met budget X het schip klaar te maken voor de nieuwe doeleinde.

Hiervoor komen eerst alle instanties om de hoek kijken. Het ging hier om een enkelwandig schip onder 300 ton het Type N-open zonder temperatuur klasse. Na veel puzzelen en meten en tientallen offertes hebben we een plan van aanpak voor op de werf gemaakt met verschillende contractor’s.

Dit project hebben we opgedeeld in verschillende categorieën:
- Casco
- Elektra
- Motoren
- Laad / lossysteem
- Certificaten

Voor elk van deze categorieën zorgen wij dat het soepel verloopt tussen de contractor’s ,werf en de klant. Hierbij is de planning en volgorde van groot belang, om zo snel en effectief mogelijk te kunnen werken en ervoor te zorgen dat alle basis werkzaamheden al uitgevoerd zijn voordat de contractor’s beginnen met hun specialisme.

Als afronding van zo’n verbouwing wordt er een afname gedaan door de daarvoor bevoegde instanties. En dan is het altijd een goed gevoel dat dit met vlag en wimpel de inspectie doorkomt, en dit te kunnen melden bij onze (dan zeer tevreden) klant.

Verbouwing van MTS Antonia

Verbouwing van MTS Antonia

Verbouwing van MTS Antonia

Verbouwing van MTS Antonia

Commentaren voor deze post zijn gesloten.